Weboldal

Egy jó weboldal megtervezéséhez és elkészítéséhez nem elég némi grafikai tudás és programozási ismeret.

Egy professzionális weboldal megtervezése bonyolult feladat, figyelembe kell venni az ügyfél igényeit, az aktuális trendeket és ami a legfontosabb: ergonómiailag megfelelő tervet kell készíteni.

Mi ezt mind megtesszük, ez garantálja, hogy weboldala nemcsak szép, de könnyen használható, informatív is lesz.

Emellett nagyon fontos szempont még, hogy a látogatók könnyedén megtalálják weboldalát, ez szintén hozzáértést és precíz munkát igényel.

Már a legegyszerűbb weboldalt is úgy építjük fel, hogy az a keresők számára átlátható legyen, azonban választhatja keresőoptimalizálás szolgáltatásunkat is, ezzel még előrébb helyezve weblapját a találati listákon!

Webáruház

Egyre elterjedtebb formája a vásárlásnak az internetes webáruházakból rendelés. Ez érthető is, hiszen a legkényelmesebb otthonról, pár kattintással megszerezni azt, amit szeretnénk.

Mivel már rengeteg webáruház létezik Magyarországon is, nagyon fontos, hogy valami extrát nyújtsunk vásárlóinknak, hogy minket válasszanak. Ebben segítünk mi: átlátható, könnyen böngészhető és könnyen kezelhető internetes áruházat készítünk önnek!

Minden webáruháznál más és más funkciókra van szükség, de ez nem gond! Mi egyedi áruházat készítünk cégének, önnek csak ki kell választani a szükséges tulajdonságokat: legyen-e hírlevél, szeretne-e bankkártyás fizetést, hogyan legyenek rendszerezve termékei.

Válasszon minket, és segítünk eldönteni, milyen lenne vállalkozása számára a legideálisabb webáruház!

Keresőoptimalizálás

Ön hogyan szokott megtalálni egy céget, terméket vagy szolgáltatást? Az emberek többsége internetes keresővel - általában Google-lel - talál rá a keresett oldalra, éppen ezért nagyon fontos a keresőoptimalizálás, angolul SEO (search engine optimization).

Mit ér egy weboldal vagy webáruház, ha senki sem látogatja? Egy jó kereső marketinggel rendelkező honlap látogatóinak nagy része keresőkből érkezik. Ehhez fontos a jól megírt szöveg, a jól megválasztott kulcsszavak, a weboldal kódjának felépítése.

A keresőoptimalizálás összetett feladat. Minden keresőoptimalizálási munkát egyedileg kell elbírálni, mert a választott kulcsszavaktól függ a bonyolultsága.

Kérjen tőlünk árajánlatot: írja meg nekünk választott kulcsszavait, amelyekre a keresőoptimalizálást szeretné elvégezni!

Kiadvány, logó, arculat

  • Minőségre, egyediségre és ötletességre hajtunk.
  • Igényes megjelenést készítünk cégének.
  • Megtervezzük szórólapjait, plakátjait, kiadványait.

Kapcsolat

Kérdése van?

Töltse ki a jobbra látható űrlapot, és mi rövid időn belül válaszolunk.

Vagy keressen fel minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Munkatársaink

Munkatársaink

Szabó Levente

mobil +36 30 296 2108
e-mail levente@pixelcube.hu
icq 143775905
msn levente@sch.bme.hu

Munkatársaink

Szécsi Gergely

mobil +36 70 77 11 538
e-mail szecsi.gergely@pixelcube.hu
icq 147332061
msn sz_greg@hotmail.com